Vacature poets- en keukenhulp

Aandacht voor de mens achter de mantelzorger

Wanneer je thuis als mantelzorger voor je partner zorgt, is tijd voor jezelf het laatste waar je aan kan of durft denken. Al jouw energie gaat immers naar je partner, waar je met veel liefde voor zorgt. In het Teutenhof wordt dag en nacht zorg op maat gegarandeerd voor wie het nodig heeft.

Daardoor kan jij als niet zorgbehoevende partner de rode draad met het sociale leven terug oppikken. Jezelf weer opladen met activiteiten die jou energie geven, terwijl je gerust kan zijn dat je partner de noodzakelijke ondersteuning en zorg op maat krijgt aangeboden.

Wil je meer weten over het Teutenhof of zit je
met een specifieke vraag?

 • Wendy Hendrikx

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het enthousiasme van de medewerkers druipt er vanaf! We bouwen samen rond de wensen van de bewoners. In Sint-Jozef is er een huiselijke sfeer waardoor het hier een echte thuis is voor hen.
  Wendy Hendrikx
  Verpleegkundige Teutenhof
 • Inge Schepers

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het Teutenhof speelt innovatief in op de maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Door de samenwerking met de buurt blazen we Sint-Huibrechts-Lille nieuw leven in! We betrekken iedereen met de werking van het Teutenhof. Zo maken we het samen waar!
  Inge Schepers
  Teamcoach Teutenhof
 • Kristien Clerix

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het fijn om binnen te komen in het huis van de bewoners. Bij ons primeert het huiselijk gevoel en de vrijheid van de bewoners. Ze kunnen hier blijven genieten van het leven! En net dat is hetgeen dat écht belangrijk is.
  Kristien Clerix
  Verpleegkundige Teutenhof

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 15 19 30
phone