Kom thuis

Het Teutenhof zorgt ervoor dat jij
je snel thuis voelt!

Ben jij op zoek naar een gezellige en veilige thuis waar je helemaal tot rust komt en jezelf kan zijn? Dan is het Teutenhof iets voor jou. Ontdek hieronder welke stappen je moet ondernemen om van het Teutenhof jouw thuis te maken!

1

Een warm onthaal

Wanneer jij of iemand uit je familie bij ons langs komt dan zorgen we voor een warm onthaal. We willen jouw situatie goed begrijpen en hopen je gerust te kunnen stellen. Voor een eerste kennismaking kan je ook steeds telefonisch contact met ons opnemen.

2

Aangename kennismaking

Na een eerste kennismaking nodigen we je met plezier uit om wat meer uitleg te geven over je toekomstige (t)huis. Vergezeld van een kopje koffie leggen we in geuren en kleuren uit wat er te beleven valt in het Teutenhof.

3

Alles op een rij

Neem de brochure die je van ons krijgt gerust nog een keertje door. Zet alles nog eens op een rijtje, vergelijk de verschillende opties en maak dan een keuze.

4

Intakegesprek in vertrouwde omgeving

Als je eenmaal groen licht gegeven hebt, dan komen we, in de mate van het mogelijke, naar jouw thuis voor het intakegesprek. Op die manier kunnen we jou beter leren kennen. We peilen naar je interesses en talenten zodat je die kan meenemen naar je nieuwe thuis. Zo zal jij élke dag opnieuw kleurrijk beleven!

5

De volgende stappen richting leven en wonen op jouw maat

Nadat we je beter hebben leren kennen, geven we je de mogelijkheid om je nieuwe (t)huis echt te ontdekken. Tijdens onze uitgebreide rondleiding kan je de sfeer in het Teutenhof helemaal opsnuiven. Samen met een verpleegkundige nemen we jouw zorgnoden onder de loep en stellen we een eerste zorgplan op. Jouw woon- en leefwensen worden opgetekend in het woon- en leefplan, met aandacht voor jouw persoonlijke drijfveren zodat jij de nodige stappen kan zetten richting gezondheid én nog meer geluk. Bovendien staan wij klaar om een antwoord te geven op al je vragen!

6

Gezellig (t)huis

Rekening houdend met het opnamebeleid, de beschikbaarheid van de flats en jouw voorkeur bekijken we samen wanneer en hoe de verhuis kan plaatsvinden.

Wil je ons komen bezoeken om zelf de sfeer op te snuiven? Laat het ons weten!

011 15 19 30
phone