Oudercomité wordt kindercomité

Wanneer de kinderen naar school gaan, kan je als ouder deel uitmaken van het oudercomité van de school. Een groep ouders die zich engageert om mee na te denken over de kwaliteit van de school en het welzijn van de kinderen. Daarnaast zorgen ze ook voor ondersteuning op eetnamiddagen en schoolfeesten.

In het Teutenhof keren we de rollen om met het kindercomité: wanneer (één van) je ouders in het Teutenhof vertoeft, heb jij de mogelijkheid om mee na te denken over de kwaliteit van leven en het welzijn van je ouders. Zo zorgen we samen voor een kleurrijk leven voor je ouders!

Wanneer je ouder(s) op het Teutenhof gaan wonen, wordt de volgende vraag aan jou gesteld: “Heeft er iemand van jullie goesting om met ons die (t)huis met een ziel te creëren in een warme buurt?” Maandelijks komt het kindercomité samen in het Teutenhof voor een avond waarop open communicatie en dialoog hand in hand gaan. En waarbij de funfactor van essentieel belang is. Het kindercomité vervangt niet de familieraad. Het kindercomité is een groep van gelijkgestemde mensen die samen iets willen betekenen voor het Teutenhof. Samen met jullie voegen we in het Teutenhof leven toe aan de jaren!

Wil je meer weten over het Teutenhof of zit je
met een specifieke vraag?

 • Neeltje

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het Teutenhof heeft een bepaalde visie waar ik volledig achtersta. Het is een totaal nieuw concept waarbij de bewoners zelf bepalen hoe ze verzorgd willen worden, hoe ze in het leven willen staan en wat ze graag doen op hun oude dagen. De bewoners krijgen hier veel inspraak en participeren mee volgens hun eigen wensen.
  Neeltje
  Nachtverpleegkundige
 • Sandra

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het is een volledig nieuw concept waarbij de bewoners centraal staan. Ze maken hier zelf de beslissingen in de mate dat het mogelijk is. Ons team van Zorgtoppers zorgt er steeds voor dat we zorg op maat kunnen geven aan de bewoners. Daarvoor krijgen we bijvoorbeeld veel waardering van de bewoners.
  Sandra
  Zorgkundige
 • Kristien

  Wat mag je verwachten van ons?

  Mijn hart ligt bij de ouderenzorg. Ik vind het belangrijk wanneer ik kan zorgen voor oudere mensen en iets kan betekenen voor hen. Bovendien staan de bewoners hier centraal: alles wordt geregeld rond de bewoner en met de bewoner. Ook hun familie betrekken we bij de werking.
  Kristien
  Zorgkundige
 • Jet

  Onze bewoners over het leven in het Teutenhof

  Ik kan hier echt zorgeloos leven en kan steeds met mijn vragen ergens terecht als ik er heb. Ik neem ook regelmatig deel aan activiteiten zoals turnen. Bovendien ga ik soms wandelen, neem ik deel aan een quiz of speel ik rummikub met een andere bewoonster. Kortom, we zijn hier vrij om te doen waar we zin in hebben.
  Jet
  Bewoonster
 • Jeanne

  Onze bewoners over het leven in het Teutenhof

  In het Teutenhof valt er altijd iets te beleven. Als je niet graag alleen op je kamer zit dan kom je naar beneden en heb je altijd gezelschap. We zijn hier allemaal vrienden en vriendinnen van elkaar.
  Jeanne
  Bewoonster
 • Lou

  Onze bewoners over het leven in het Teutenhof

  Ik woon hier graag omdat ik hier de verzorging krijg die ik nodig heb. Ik heb hier veel ruimte en er is goed personeel. Bovendien is het fijn dat ik de keuze heb om altijd in mijn flatje te eten. Het eten is hier trouwens heel goed.
  Lou
  Bewoner

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 15 19 30
phone