Oudercomité wordt kindercomité

Wanneer de kinderen naar school gaan, kan je als ouder deel uitmaken van het oudercomité van de school. Een groep ouders die zich engageert om mee na te denken over de kwaliteit van de school en het welzijn van de kinderen. Daarnaast zorgen ze ook voor ondersteuning op eetnamiddagen en schoolfeesten.

In het Teutenhof keren we de rollen om met het kindercomité: wanneer (één van) je ouders in het Teutenhof vertoeft, heb jij de mogelijkheid om mee na te denken over de kwaliteit van leven en het welzijn van je ouders. Zo zorgen we samen voor een kleurrijk leven voor je ouders!

Wanneer je ouder(s) op het Teutenhof gaan wonen, wordt de volgende vraag aan jou gesteld: “Heeft er iemand van jullie goesting om met ons die (t)huis met een ziel te creëren in een warme buurt?” Maandelijks komt het kindercomité samen in het Teutenhof voor een avond waarop open communicatie en dialoog hand in hand gaan. En waarbij de funfactor van essentieel belang is. Het kindercomité vervangt niet de familieraad. Het kindercomité is een groep van gelijkgestemde mensen die samen iets willen betekenen voor het Teutenhof. Samen met jullie voegen we in het Teutenhof leven toe aan de jaren!

Wil je meer weten over het Teutenhof of zit je
met een specifieke vraag?

 • Wendy Hendrikx

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het enthousiasme van de medewerkers druipt er vanaf! We bouwen samen rond de wensen van de bewoners. In Sint-Jozef is er een huiselijke sfeer waardoor het hier een echte thuis is voor hen.
  Wendy Hendrikx
  Verpleegkundige Teutenhof
 • Inge Schepers

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het Teutenhof speelt innovatief in op de maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Door de samenwerking met de buurt blazen we Sint-Huibrechts-Lille nieuw leven in! We betrekken iedereen met de werking van het Teutenhof. Zo maken we het samen waar!
  Inge Schepers
  Teamcoach Teutenhof
 • Kristien Clerix

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het fijn om binnen te komen in het huis van de bewoners. Bij ons primeert het huiselijk gevoel en de vrijheid van de bewoners. Ze kunnen hier blijven genieten van het leven! En net dat is hetgeen dat écht belangrijk is.
  Kristien Clerix
  Verpleegkundige Teutenhof

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 15 19 30
phone