Samen met je partner

Koppels blijven samen

Koppels blijven samen!

In het Teutenhof kan je samen met je partner intrekken, ook al heeft slechts één persoon extra zorgen nodig. Elke flat is voldoende ruim zodat het mogelijk is met twee personen samen te leven. Als je nog heel actief bent, dan kan je een positieve impact hebben op het bruisende buurtleven in en rond het Teutenhof.

We stimuleren actieve 65-plussers om een zinvolle bijdrage te leveren aan de Teutenhof gemeenschap op basis van goesting, talent en ervaring. In het Teutenhof voegen we leven toe aan de jaren! Ook wanneer je partner komt te overlijden kan jij alleen verder blijven leven in de flat die jullie voorheen samen deelden.

Wil je meer weten over het Teutenhof of zit je
met een specifieke vraag?

 • Wendy Hendrikx

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het enthousiasme van de medewerkers druipt er vanaf! We bouwen samen rond de wensen van de bewoners. In Sint-Jozef is er een huiselijke sfeer waardoor het hier een echte thuis is voor hen.
  Wendy Hendrikx
  Verpleegkundige Teutenhof
 • Inge Schepers

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het Teutenhof speelt innovatief in op de maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Door de samenwerking met de buurt blazen we Sint-Huibrechts-Lille nieuw leven in! We betrekken iedereen met de werking van het Teutenhof. Zo maken we het samen waar!
  Inge Schepers
  Teamcoach Teutenhof
 • Kristien Clerix

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het fijn om binnen te komen in het huis van de bewoners. Bij ons primeert het huiselijk gevoel en de vrijheid van de bewoners. Ze kunnen hier blijven genieten van het leven! En net dat is hetgeen dat écht belangrijk is.
  Kristien Clerix
  Verpleegkundige Teutenhof

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 15 19 30
phone