Levenslang wonen

teutenhof levenslang wonen op dezelfde plaats

Levenslang wonen op dezelfde plaats

In het Teutenhof kan je in dezelfde assistentiewoning blijven wonen, ook als je zorgbehoefte verandert. Wanneer de zorgbehoefte toeneemt en je meer ondersteuning nodig hebt in het dagelijks leven, dan zal je van dezelfde voordelen kunnen genieten als in een woonzorgcentrum.

Verhuizen hoeft niet meer, want in je flat ben je thuis! Ook wanneer je partner komt te overlijden kan jij alleen verder blijven leven in de flat die jullie voorheen samen deelden.

Wil je meer weten over het Teutenhof of zit je
met een specifieke vraag?

 • Wendy Hendrikx

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het enthousiasme van de medewerkers druipt er vanaf! We bouwen samen rond de wensen van de bewoners. In Sint-Jozef is er een huiselijke sfeer waardoor het hier een echte thuis is voor hen.
  Wendy Hendrikx
  Verpleegkundige Teutenhof
 • Inge Schepers

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het Teutenhof speelt innovatief in op de maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Door de samenwerking met de buurt blazen we Sint-Huibrechts-Lille nieuw leven in! We betrekken iedereen met de werking van het Teutenhof. Zo maken we het samen waar!
  Inge Schepers
  Teamcoach Teutenhof
 • Kristien Clerix

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het fijn om binnen te komen in het huis van de bewoners. Bij ons primeert het huiselijk gevoel en de vrijheid van de bewoners. Ze kunnen hier blijven genieten van het leven! En net dat is hetgeen dat écht belangrijk is.
  Kristien Clerix
  Verpleegkundige Teutenhof

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 15 19 30
phone