Vacatures

Vind hier je kleurrijke job!

In het Teutenhof kom je als Zorgtopper binnen in het huis van de bewoners. Jij zorgt ervoor dat ze iedere dag anders beleven! Door jouw gedrevenheid, passie en talent zet jij je competenties in om van ons Integro-huis een gezellige thuis te maken voor de bewoners. Jij biedt hen de beste zorgen en hecht veel belang aan hun welzijn. Je bent ondernemend en legt graag contacten met familie, vrienden en (buurt)bewoners. Je werkt graag roloverschrijdend en gelooft in de meerwaarde van zelfregie. Heb jij zin om samen met de bewoners te bouwen aan een kleurrijk leven? Ontdek hieronder welke vacature van het Teutenhof dan het best bij je past!

Interesse?

Wij zijn steeds op zoek naar
nieuwe Zorgtoppers!

Uren per week


Functie

  • Neeltje

   Wat mag je verwachten van ons?

   Het Teutenhof heeft een bepaalde visie waar ik volledig achtersta. Het is een totaal nieuw concept waarbij de bewoners zelf bepalen hoe ze verzorgd willen worden, hoe ze in het leven willen staan en wat ze graag doen op hun oude dagen. De bewoners krijgen hier veel inspraak en participeren mee volgens hun eigen wensen.
   Neeltje
   Nachtverpleegkundige
  • Sandra

   Wat mag je verwachten van ons?

   Het is een volledig nieuw concept waarbij de bewoners centraal staan. Ze maken hier zelf de beslissingen in de mate dat het mogelijk is. Ons team van Zorgtoppers zorgt er steeds voor dat we zorg op maat kunnen geven aan de bewoners. Daarvoor krijgen we bijvoorbeeld veel waardering van de bewoners.
   Sandra
   Zorgkundige
  • Kristien

   Wat mag je verwachten van ons?

   Mijn hart ligt bij de ouderenzorg. Ik vind het belangrijk wanneer ik kan zorgen voor oudere mensen en iets kan betekenen voor hen. Bovendien staan de bewoners hier centraal: alles wordt geregeld rond de bewoner en met de bewoner. Ook hun familie betrekken we bij de werking.
   Kristien
   Zorgkundige
  • Jet

   Onze bewoners over het leven in het Teutenhof

   Ik kan hier echt zorgeloos leven en kan steeds met mijn vragen ergens terecht als ik er heb. Ik neem ook regelmatig deel aan activiteiten zoals turnen. Bovendien ga ik soms wandelen, neem ik deel aan een quiz of speel ik rummikub met een andere bewoonster. Kortom, we zijn hier vrij om te doen waar we zin in hebben.
   Jet
   Bewoonster
  • Jeanne

   Onze bewoners over het leven in het Teutenhof

   In het Teutenhof valt er altijd iets te beleven. Als je niet graag alleen op je kamer zit dan kom je naar beneden en heb je altijd gezelschap. We zijn hier allemaal vrienden en vriendinnen van elkaar.
   Jeanne
   Bewoonster
  • Lou

   Onze bewoners over het leven in het Teutenhof

   Ik woon hier graag omdat ik hier de verzorging krijg die ik nodig heb. Ik heb hier veel ruimte en er is goed personeel. Bovendien is het fijn dat ik de keuze heb om altijd in mijn flatje te eten. Het eten is hier trouwens heel goed.
   Lou
   Bewoner
  011 15 19 30
  phone