Vacatures

Vind hier je kleurrijke job!

In het Teutenhof kom je als Zorgtopper binnen in het huis van de bewoners. Door jouw gedrevenheid, passie en talent zet jij je competenties op verschillende manieren in. Je bent ondernemend en legt graag contacten met familie, vrienden en (buurt)bewoners. Je werkt graag roloverschrijdend en gelooft in de meerwaarde van zelfregie. Heb jij zin om samen met de bewoners te bouwen aan een kleurrijk leven? Ontdek hieronder welke vacature dan het best bij je past!

Uren per week


Functie

   • Wendy Hendrikx

    Wat mag je verwachten van ons?

    Het enthousiasme van de medewerkers druipt er vanaf! We bouwen samen rond de wensen van de bewoners. In Sint-Jozef is er een huiselijke sfeer waardoor het hier een echte thuis is voor hen.
    Wendy Hendrikx
    Verpleegkundige Teutenhof
   • Inge Schepers

    Wat mag je verwachten van ons?

    Het Teutenhof speelt innovatief in op de maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Door de samenwerking met de buurt blazen we Sint-Huibrechts-Lille nieuw leven in! We betrekken iedereen met de werking van het Teutenhof. Zo maken we het samen waar!
    Inge Schepers
    Teamcoach Teutenhof
   • Kristien Clerix

    Wat mag je verwachten van ons?

    Ik vind het fijn om binnen te komen in het huis van de bewoners. Bij ons primeert het huiselijk gevoel en de vrijheid van de bewoners. Ze kunnen hier blijven genieten van het leven! En net dat is hetgeen dat écht belangrijk is.
    Kristien Clerix
    Verpleegkundige Teutenhof
   011 15 19 30
   phone