Eigen flat Teutenhof

Een eigen flat

In het Teutenhof heb je je eigen stekje: een leuke, ruime flat, met een leefruimte, een keuken met eetruimte, een slaapkamer, een badkamer én een terras. Iedere bewoner beschikt over een eigen appartement, welke zorg je ook nodig hebt. Zo is het mogelijk om op je eigen tempo nog 101 dingen zelf te doen (koken, bakken, stofvegen, poetsen, strijken, …), maar uiteraard alleen als je dat wenst.

Taken die je thuis nog graag deed, nemen we niet uit handen! ‘Doen wat je altijd deed’, daar draait het om. Maar wil of kan je dit allemaal niet meer, dan is dat ook prima! Op die manier beleef je elke dag anders en kleurrijk in het Teutenhof.

Samen met jou zorgen we voor kwaliteitsvolle jaren waarin je zo lang mogelijk zelf de touwtjes van het leven in handen houdt. Je hoort erbij en we betrekken je graag in alle dagdagelijkse dingen. Samen voegen we leven toe aan de jaren!

Er zijn enkele belangrijke voordelen van een flat in het Teutenhof:

 • Het is mogelijk om bezoek te ontvangen en hun zelf iets aan te bieden;
 • Spelende, studerende of werkende (klein)kinderen komen in het Teutenhof graag op bezoek en vertoeven graag in een flat waar wifi aanwezig is;
 • Samen een voetbalmatch kijken, een verjaardag vieren, buurten bij elkaar. Het is allemaal mogelijk;
 • Je beslist zelf wat, waar, wanneer en met wie je eet;
 • Wat je zelf nog kan en wil doen, doe je nog steeds zelf. Koken, poetsen, wassen en strijken doe je zoals voorheen;
 • Je hebt een eigen stek met de nodige privacy en een warm thuisgevoel.

In het Teutenhof woon je niet in een woonzorgkamer maar in een ruime, huiselijke flat, waar jij de touwtjes van het leven in handen hebt.

Wil je meer weten over (be)leven in het
Teutenhof of zit je met een specifieke vraag?

 • Neeltje

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het Teutenhof heeft een bepaalde visie waar ik volledig achtersta. Het is een totaal nieuw concept waarbij de bewoners zelf bepalen hoe ze verzorgd willen worden, hoe ze in het leven willen staan en wat ze graag doen op hun oude dagen. De bewoners krijgen hier veel inspraak en participeren mee volgens hun eigen wensen.
  Neeltje
  Nachtverpleegkundige
 • Sandra

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het is een volledig nieuw concept waarbij de bewoners centraal staan. Ze maken hier zelf de beslissingen in de mate dat het mogelijk is. Ons team van Zorgtoppers zorgt er steeds voor dat we zorg op maat kunnen geven aan de bewoners. Daarvoor krijgen we bijvoorbeeld veel waardering van de bewoners.
  Sandra
  Zorgkundige
 • Kristien

  Wat mag je verwachten van ons?

  Mijn hart ligt bij de ouderenzorg. Ik vind het belangrijk wanneer ik kan zorgen voor oudere mensen en iets kan betekenen voor hen. Bovendien staan de bewoners hier centraal: alles wordt geregeld rond de bewoner en met de bewoner. Ook hun familie betrekken we bij de werking.
  Kristien
  Zorgkundige
 • Jet

  Onze bewoners over het leven in het Teutenhof

  Ik kan hier echt zorgeloos leven en kan steeds met mijn vragen ergens terecht als ik er heb. Ik neem ook regelmatig deel aan activiteiten zoals turnen. Bovendien ga ik soms wandelen, neem ik deel aan een quiz of speel ik rummikub met een andere bewoonster. Kortom, we zijn hier vrij om te doen waar we zin in hebben.
  Jet
  Bewoonster
 • Jeanne

  Onze bewoners over het leven in het Teutenhof

  In het Teutenhof valt er altijd iets te beleven. Als je niet graag alleen op je kamer zit dan kom je naar beneden en heb je altijd gezelschap. We zijn hier allemaal vrienden en vriendinnen van elkaar.
  Jeanne
  Bewoonster
 • Lou

  Onze bewoners over het leven in het Teutenhof

  Ik woon hier graag omdat ik hier de verzorging krijg die ik nodig heb. Ik heb hier veel ruimte en er is goed personeel. Bovendien is het fijn dat ik de keuze heb om altijd in mijn flatje te eten. Het eten is hier trouwens heel goed.
  Lou
  Bewoner

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 15 19 30
phone