eigen flat keuken leefruimte teutenhof

Een eigen flat

In het Teutenhof heb je je eigen stekje: een leuke, ruime flat, met een leefruimte, een keuken met eetruimte, een slaapkamer, een badkamer én een terras. Iedere bewoner beschikt over een eigen appartement, welke zorg je ook nodig hebt. Zo is het mogelijk om op je eigen tempo nog 101 dingen zelf te doen (koken, bakken, stofvegen, poetsen, strijken, …), maar uiteraard alleen als je dat wenst.

Taken die je thuis nog graag deed, nemen we niet uit handen! ‘Doen wat je altijd deed’, daar draait het om. Maar wil of kan je dit allemaal niet meer, dan is dat ook prima! Op die manier beleef je elke dag anders en kleurrijk in het Teutenhof.

Samen met jou zorgen we voor kwaliteitsvolle jaren waarin je zo lang mogelijk zelf de touwtjes van het leven in handen houdt. Je hoort erbij en we betrekken je graag in alle dagdagelijkse dingen. Samen voegen we leven toe aan de jaren!

Er zijn enkele belangrijke voordelen van een flat in het Teutenhof:

 • Het is mogelijk om bezoek te ontvangen en hun zelf iets aan te bieden;
 • Spelende, studerende of werkende (klein)kinderen komen in het Teutenhof graag op bezoek en vertoeven graag in een flat waar wifi aanwezig is;
 • Samen een voetbalmatch kijken, een verjaardag vieren, buurten bij elkaar. Het is allemaal mogelijk;
 • Je beslist zelf wat, waar, wanneer en met wie je eet;
 • Wat je zelf nog kan en wil doen, doe je nog steeds zelf. Koken, poetsen, wassen en strijken doe je zoals voorheen;
 • Je hebt een eigen stek met de nodige privacy en een warm thuisgevoel.

In het Teutenhof woon je niet in een woonzorgkamer maar in een ruime, huiselijke flat, waar jij de touwtjes van het leven in handen hebt.

Wil je meer weten over (be)leven in het
Teutenhof of zit je met een specifieke vraag?

 • Wendy Hendrikx

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het enthousiasme van de medewerkers druipt er vanaf! We bouwen samen rond de wensen van de bewoners. In Sint-Jozef is er een huiselijke sfeer waardoor het hier een echte thuis is voor hen.
  Wendy Hendrikx
  Verpleegkundige Teutenhof
 • Inge Schepers

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het Teutenhof speelt innovatief in op de maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Door de samenwerking met de buurt blazen we Sint-Huibrechts-Lille nieuw leven in! We betrekken iedereen met de werking van het Teutenhof. Zo maken we het samen waar!
  Inge Schepers
  Teamcoach Teutenhof
 • Kristien Clerix

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het fijn om binnen te komen in het huis van de bewoners. Bij ons primeert het huiselijk gevoel en de vrijheid van de bewoners. Ze kunnen hier blijven genieten van het leven! En net dat is hetgeen dat écht belangrijk is.
  Kristien Clerix
  Verpleegkundige Teutenhof

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 15 19 30
phone