huisdier teutenhof

Klein huisdier, geen probleem!

Verhuizen op zich is al een hele grote stap. Als je daarbij ook nog eens afscheid moet nemen van je vertrouwde en geliefde huisdier kan dat veel verdriet veroorzaken.

Om jouw leven in het Teutenhof extra kleurrijk te maken, is jouw kleine vriend meer dan welkom! Huisdieren hebben immers een positieve impact op de levenskwaliteit van de bewoners.

Zolang jouw huisdier niet storend is voor andere bewoners en jij of je familie er goed voor kan zorgen dan zien we alleen maar voordelen.

Wil je meer weten over het Teutenhof of zit je
met een specifieke vraag?

 • Wendy Hendrikx

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het enthousiasme van de medewerkers druipt er vanaf! We bouwen samen rond de wensen van de bewoners. In Sint-Jozef is er een huiselijke sfeer waardoor het hier een echte thuis is voor hen.
  Wendy Hendrikx
  Verpleegkundige Teutenhof
 • Inge Schepers

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het Teutenhof speelt innovatief in op de maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Door de samenwerking met de buurt blazen we Sint-Huibrechts-Lille nieuw leven in! We betrekken iedereen met de werking van het Teutenhof. Zo maken we het samen waar!
  Inge Schepers
  Teamcoach Teutenhof
 • Kristien Clerix

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het fijn om binnen te komen in het huis van de bewoners. Bij ons primeert het huiselijk gevoel en de vrijheid van de bewoners. Ze kunnen hier blijven genieten van het leven! En net dat is hetgeen dat écht belangrijk is.
  Kristien Clerix
  Verpleegkundige Teutenhof

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 15 19 30
phone