Focus op het leefplan

Ook jij hebt toekomstplannen en groeimogelijkheden. Daarom nodigen we je graag uit om aandacht te blijven hebben voor zelfontplooiing. Zo blijf je actief participeren aan het maatschappelijk leven. We hebben daarbij oog voor alle aspecten van het leven die bijdragen aan een optimale levenskwaliteit: natuurlijke beweging, gezonde voeding, voldoende ontspanning, intellectuele stimulatie, verbinding (familieband, vriendenkring, gelijkgestemden, maatschappij), zingeving en een doel in het leven.

Met een leefplan brengen we jouw persoonlijke drijfveren in kaart en stimuleren we je om zelf stappen te zetten richting gezondheid en nog meer geluk, al dan niet ondersteund door je sociaal netwerk. Vragen waarvan de antwoorden in het leefplan verschijnen:

 • Is er iets wat je nog graag zou willen leren?
 • Wil jij iets doorgeven of leren aan anderen?
 • Stel dat je een wens kon doen, wat zou die wens zijn?
 •  …

Wil je meer weten over het Teutenhof of zit je
met een specifieke vraag?

 • Wendy Hendrikx

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het enthousiasme van de medewerkers druipt er vanaf! We bouwen samen rond de wensen van de bewoners. In Sint-Jozef is er een huiselijke sfeer waardoor het hier een echte thuis is voor hen.
  Wendy Hendrikx
  Verpleegkundige Teutenhof
 • Inge Schepers

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het Teutenhof speelt innovatief in op de maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Door de samenwerking met de buurt blazen we Sint-Huibrechts-Lille nieuw leven in! We betrekken iedereen met de werking van het Teutenhof. Zo maken we het samen waar!
  Inge Schepers
  Teamcoach Teutenhof
 • Kristien Clerix

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het fijn om binnen te komen in het huis van de bewoners. Bij ons primeert het huiselijk gevoel en de vrijheid van de bewoners. Ze kunnen hier blijven genieten van het leven! En net dat is hetgeen dat écht belangrijk is.
  Kristien Clerix
  Verpleegkundige Teutenhof

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 15 19 30
phone