Dienstenaanbod

Wat kan het Teutenhof jou bieden?

Woon je nog graag zelfstandig, maar heb je toch nood aan extra zorg? Dan is het Teutenhof de ideale plaats om te vertoeven. De kleinschalige campus telt 46 energiezuinige flats die huiselijk en gezellig ingericht zijn. Je kan in het Teutenhof iedere dag kleurrijk beleven, want er is aandacht voor wonen, zorg én leven!

teutenhof levenslang wonen op dezelfde plaats

Flats

Een eigen flat waar jij als 65-plusser, met of zonder zorgbehoefte, alleen of als koppel kan wonen. Levenslang of om een bepaalde periode te overbruggen. Het Teutenhof voorziet zorg volledig op jouw maat!

Dienstenaanbod Teutenhof - flats

Kortverblijf

Heb je nood aan een tijdelijke woonoplossing waar
zorg op maat mogelijk is? Dan is het kortverblijf van
het Teutenhof iets voor jou.

 • Wendy Hendrikx

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het enthousiasme van de medewerkers druipt er vanaf! We bouwen samen rond de wensen van de bewoners. In Sint-Jozef is er een huiselijke sfeer waardoor het hier een echte thuis is voor hen.
  Wendy Hendrikx
  Verpleegkundige Teutenhof
 • Inge Schepers

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het Teutenhof speelt innovatief in op de maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Door de samenwerking met de buurt blazen we Sint-Huibrechts-Lille nieuw leven in! We betrekken iedereen met de werking van het Teutenhof. Zo maken we het samen waar!
  Inge Schepers
  Teamcoach Teutenhof
 • Kristien Clerix

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het fijn om binnen te komen in het huis van de bewoners. Bij ons primeert het huiselijk gevoel en de vrijheid van de bewoners. Ze kunnen hier blijven genieten van het leven! En net dat is hetgeen dat écht belangrijk is.
  Kristien Clerix
  Verpleegkundige Teutenhof

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 15 19 30
phone